Endnu et kapitel kan skrives i vores erfaringer med den magiske gryde.
Denne gang lagde vi 900g Roastbeef i gryden, en udskæring fra den lokale Mangholm gård.
Pakket med blot smør, salt & pebber, blev stegen lagt i vandet ved 56 grader kl. 13 fredag og taget op igen kl. 18.
Så blev den hurtigt vendt på panden som var super varm og lige en god klat smør på panden. Rød og damp i hele køkkenet, og så var der lækker stegeskorp på stegen.
Et lille trick – En roastbeef er jo snøret sammen, og denne blev først klippet og fjernet lige som jeg begyndte at skære skiver af kødet.
Kvaliteten var i top og smagen var særklasse. Der er nu noget specielt ved kød der er opdrættet efter gamle traditioner.
Udførelsen kunne så have været bedre, det var som om der var en sej og en mør side af stegen, dog overvejende mør. Men næste gang vil jeg nok give den 10 timer.
Temperatur og endeligt produkt passede både os og gæster glimrende.
Der blev serveret kantarelsauce og ovnstegt kartofler.