Lørdag aften havde vi inviteret mine forældre til middag – og jeg havde lyst til at prøve noget nyt.
Så var det jeg kom i tanke om vi havde invisteret i Nigella Lawson’s kogebog – Og der er SÅ mange fede opskrifter! Fra det helt simple til det lidt mere komplekse.
Jeg begav mig ud i en forret og en hovedret.
Forret:
Smørstegte kammuslinger med ærtepurre.
Æretepurren var med grøn karrypasta og cremefresh – Smagte helt fantastisk!
Kammuslingernes sødme overkom den lidt stærke smag fra den grønne karrypasta i ærtepurren.
Hovedret:
Kylling stegt i hvidløsolie, estragon og forårsløg – på den ene side, og dernæst kogt/dampet med hvidvin hældt i panen.
Kyllingen blev alt i alt stegt i 15 minutter, så blev der lavet sauce af resterne i panden, her tilsættes fløde.
De her opskrifter er bare lige hvad jeg kan huske, hvis nogen ønsker mere udførlig opskrift, så sig til – Så scanner jeg den lige ind 🙂