Forleden modtog jeg min nye vakuumpakker!
Man må aldrig gå ned på udstyr, og derfor kører jeg simpelthen med flere systemer bare når man skal pakke maden.
Maskinen parken bestod før af min billige OBH maskine og så min P-280’er med væske opsamler.
Men den troværdige OBH var slidt ned i varmelegemet, og gjorde at den nu lavede små huller i forseglingerne. det nytter ikke når det jo er meningen vandet skal holdes ude af plastikposen.
Og faktisk er det OBH’en som jeg bruger mest, fordi den er til riflet poser! Og bare mere flexibel.
Ønsket til den nye, var at få “indbygget” rullerne af plastik i maskinen. Jeg er træt af at skulle stå og klippe løst og skævt i hånden. Det løser min nye Anova!
Dertil ville jeg gerne have mulighed for selv at styrer hvor meget vakuum der skabes, når kødet pakkes – Så f.eks. laks ikke klemmes i stykker.
Det kan jeg også nu med min nye Anova 🙂
Nu vil jeg bruge den de næste par måneder, og så vender jeg tilbage med min oplevelse!
Men jeg vil da gerne dele mit første indtryk:
Plastikken er billig. Og jeg frygter den tager let imod skrammer, især på det blanke.
Funktionerne med at have rullen i og skære funktionen virker, men det var ikke helt som jeg forventede.
Det viser sig at rullen blot ligger løst bagerst i maskinen, og det at fører rullen under kniven virker ikke særlig optimal da intet holder på pose-plastikken eller selve rullen.
Maskinen er betydelig størrere som det kan ses på billederne herunder, end min gamle OBH. Men det var også forventet.
Det er meget positivt at ledningen kan gemmes i maskinen!
Funktionen med at klemme og hele “håndtaget” fungere meget robust.