Købt som et pakke-tilbud i Super Brugsen lå denne laban af en bøf i kassen.
Jeg har aldrig prøvet at lave denne udskæring før og da jeg bare ville have den bedste oplevelse, besluttede jeg mig for at pakke den i vakuum og give den 3 timer med Sous Vide staven Anova.
Jeg savede en lille smule af benet, før jeg pakkede den. Og ja det er meget plastik der gå til!
Pakket som det ses på skærebrættet med massere af salt og pebber på begge sider – og så nogle friske grene rosmarin.
Afsluttet på lige godt 300 grader weber gas grill.
Udskæringen her behøver formentlig ikke Sous Vide, den var virkelig mør og fedtmarmorering gjorde at kødet næsten faldt af benet, efter 3 timer i gryden.
Resultatet var super lækkert!
3 timer var rigeligt – Men så alligevel stadig med zoner af meget rødt kød.
Smagsmæssigt ligger det klart i toppen! Fremragende smag og teksturen på kødet var super.