Vi er i en periode hvor fryseren skal tømmes, så det ikke også er frostvarer som skal flyttes når den tid kommer!
Det betyder man skal være lidt kreativ for helst ikke lave det samme kedelige kylling, spagetti med kødsovs eller gode bøffer på en tirsdag.
Jeg googlede derfor lidt rundt i går for at finde lidt marinade baseret på hvad vi har i køkkenskabene og kom op med hvad der skulle vise sig at være en skøn marinade!
- 3 kyllingbryster
- 1/2 dl olivenolie
- 1/4 dl citronsaft
- 2 teskeer dijon-honning-sennep
- 1/2 teske fint salt
- 1 spiseske honning
- 1 teske frisk finthakket timian (tørret virker sikkert også!)
Det hele rørt sammen og i en pose hvor det kan nemt kan gnubes lidt ind i kødet, og gerne lige “ryste” posen en gang i mellem, så marinaden kommer ind i alle hjørner.
Lad det gerne ligge i et par timer.
Når det steges, så start blødt ud! Der dannes en del væde på panden, og når det er kogt ud, så begynder sukkeret i honningen at brænde.
Vi ønsker derfor ikke at brænde det på for hurtigt, før kødet er nogenlunden gennemstegt.
Så på panden med 3/4-dele varme, og så til sidst fuld knald på. Så ligner det næsten det er grillet.