Bare fordi der er kommet børn i familien, behøver man ikke bruge dem som undskyldninger.
Men man må gerne gøre livet lettere for sig selv. Og det er lige hvad vi gør i år til nytårsaften og når det kommer til aftenens menu.
Sous Vide! Nemmere er ikke ens betydende med færdigretter eller henter maden fra den lokale. Nej, med den magiske gryde laver vi blot maden i forvejen, og så skal den blot steges varm på aftenen.
Vi har i år valgt en lidt mere utraditionel hovedret: Spareribs med tilbehør.
Tildels fordi det smager fantastisk, dels fordi det kan laves i forvejen og blot smides på grillen og sidst men ikke mindst så håber jeg det er et hit for de to ældste unger at smaske og spise kødet af benene med fingrene.
Jeg har lavet det før, men viser gerne igen hvad der er sket i denne omgang.
5 hele sider af Iberico baby back ribs er tøet op og hinden på bagsiden er fjernet.
Dernæst penslet med sød sennep på oversiden
Og så drysset med dry rub inden de bliver vakuum pakket.