Det er ingen hemmelighed at vi her i huset har en stor passion og, især undertegnet, interesse for chokoladen. 

Tilknytningen til Chokoladeselskabet har derfor været som fod i en sok, hånd i handske – passionen leves fuldt ud. 

Nu har en god kammerat, vil jeg tillade mig at kalde Mark, endelig fået gjort sit nye sted klar. Et nyt køkken som er hans eget, med plads, lys og de rette elementer til at producere det han elsker og drives af; chokolader og alt andet fra det søde køkken. 


Marks produkter er af råvarer fra øverste hylde og det går igennem både i chokoladeprodukter og resten af hans sortiment. Men især med chokoladen brilliere Mark ved brugen af vare fra Original Beans. Chokolade produceret med omtanke og respekt for natur og miljø. Chokolade som har smag, finesse og dybde som man ikke oplever det fra ret mange andre producenter. Original Beans chokolade er Mark ene distributør på og derfor er det naturligt at gøre brug af denne chokolade, både i fyldte chokolader, men også flødeboller, flødekarameller og meget mere. 

Mark har nu drevet det helt ud, og ligefrem fået produceret sine æsker af økologisk materiale, genbrugs papir og dermed gives en totoaloplevelse. 

Vi har allerede på tidligere Chokolade Festivaller set hvordan Mark brilliere med sin sprøjtemalet chokolader, dyb og smagsfulde ganacher og nu flødeboller og flødekarameller. Tag mit ord for det – det er chokolade på et nyt niveau!

Mark åbner sin nye forretning for alle os på fredag, find tid og adresse på hans facebook side eller hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *