Så blev der endelig plads i madplanen til Pulled Pork burger!
I går blev posen med klumpen taget ud af fryseren og lagt i køleskabet til den skulle bruges i dag.
Den var tøet op og sammen med kødet lå en masse væde. Det hele hældte jeg op i et lille fad og så i ovnen på 160 grader.
Det passede med 1 time – så var kødet 90 grader.
Resultatet var særdeles godt! Smagen var god og krydderierne smagte fantastisk gennem hele kødet. Kødet var dog stadig med konsistens i den forstand at det kunne godt trækkes fra hinanden, men der skulle stadig tygges lidt. Det gør ikke mig noget, men andre kan have anderledes meninger.
Kødet var en smule tørt, men med det overskydende væske fra vakuumposen, så var det ingen problem!
Portionen med 500g kød pakket og kørt i Sous Vide – på frost og så op i dag. Det gav 4 gode store burgere med tilbehør.
Alt i alt, nemt og fantastisk at kunne lave pulled pork på en hverdag.