I lørdags var der besøg til vores loge aften!
Som skrevet på siden for i lørdags – Så var det desserten som Mark kom med til vores middag.
10 plader fra hhv. Amedei og Orginial Beans, havde Mark taget med til os. 2 hvide, 1 lys og mørk som stille og roligt fik højere og højere %-er.
Da ikke alle ved hvordan chokolade bliver til bad jeg Mark om at fortælle helt fra start om hvad det her handlede om, og hvad vi skulle opleve/smage. Mark fortalte meget detaljeret og entusastisk omkring fremstilling af de chokolade-barre som han havde med til os. Det var super fedt!
Prøvesmagningen gik så i gang og vi startede fra hvid og arbejdede os op af. Den højeste procent var 80%!
Til mine heldige smagsløg så havde Mark min fuldstændige favorit med fra Original Beans – den orange Beni Wild Harvest på 66%. Det er en bar med så meget mere end kun chokolade og det fascinere mig fuldstændig at bønnerne til chokoladen kan præges så meget af området træet står i.
Mark havde følgende chokolader med:
- Amedei:
- Toscano White 32%
- Tascano Milk 32%
- Toscano Black 63%
- Toscano Black 66%
- Toscano Black 70%
- Madagascar 70%
- Porcelana 70%
- Original Beans:
- Edel Weiss 40%
- Beni Wild Harvest 66%
- Grand Cru Blend No. 1 80%